Taxatie


In al deze gevallen wenst u een degelijk onderbouwd waardeoordeel. JSR Makelaardij & Adviesdiensten besteed hier veel zorg aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!


Onze taxatierapporten zijn ons visitekaartje. U bent dan ook verzekerd van een uitgebreid rapport op basis van gedegen onderzoek, binnen de beschikbare tijd.

Wij kijken niet alleen naar de verkoopprijzen in de omgeving, maar ook naar bestemmingsplannen, ontwikkelingen in de wijk en mogelijke bodemvervuiling. En naar beperkingen of belemmeringen op het perceel en bepaalde rechten en plichten. Als er twijfels bestaan over de bouwkundige staat, schakelen wij een expert voor u in op het gebied van bouwkundig onderzoek.


Vaak regelt uw hypotheekadviseur een bepaalde taxateur voor uw taxatie. U bent echter altijd vrij om uw taxatie uit te laten voeren door JSR Makelaardij & Adviesdiensten! Tenslotte bent u de opdrachtgever en degene die de taxatie betaalt!


Sinds oktober 2009 zijn wij aangesloten bij het NWWI met een werkgebied binnen de regio Rotterdam, binnen een straal van 20 km van onze vestigingsplaats.Voor sommige geldverstrekkers gelden aanvullende normen.

Om direct een NWWI rapport aan te vragen, uitgevoerd door JSR Makelaardij en Adviesdiensten kunt u hier klikken
NWWI.nl


Kijk voor meer informatie op NWWI.nl of op NHG.nl.