JSR Makelaardij & Adviesdiensten


JSR Makelaardij en Adviesdiensten specialiseert zich in taxaties en aankoopbemiddeling van onroerend goed en werkt volledig onafhankelijk. U bent verzekerd van een duidelijke, realistische beoordeling en waardering van de onroerende zaak en de beste begeleiding van uw aankoop! Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en hanteren concurrerende tarieven.


Ook u als uw woning wilt verkopen bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service en begeleiding. Door de kleinschaligheid van de portefeuille hebben u en uw woning onze volledige aandacht. Uw woning wordt op diverse internetsites aangeboden zoals Funda, Huislijn en Jaap.


Wij zijn als zelfstandige onderneming aangesloten bij branchevereniging VastgoedPRO en diverse taxatie instituten zoals het NWWI, TaxateursUnie en iValidatie. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en worden de rapporten door alle banken en het NHG geaccepteerd. Wij zijn aangesloten bij de Geschillen Commissie in Rijswijk. Van toepassing zijn tevens de Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij van VastgoedPRO in werking getreden per 1 juni 2017.